I dag vil vi tage fat på et emne af stor betydning: University College Lillebælt. Dette er et emne, der har skabt stor interesse og debat i nyere tid, og derfor har vi besluttet at dedikere en komplet artikel til det for at analysere det i dybden. University College Lillebælt er et emne, der har påvirket et stort antal mennesker rundt om i verden, da det har implikationer i forskellige områder af samfundet. Igennem denne artikel vil vi udforske forskellige aspekter relateret til University College Lillebælt, fra dets oprindelse og udvikling til dets konsekvenser og mulige løsninger. Vi håber, at denne artikel vil være til stor nytte for vores læsere og give dem større klarhed og forståelse om University College Lillebælt.
University College Lillebælt (UCL) var en dansk professionshøjskole, der blev dannet i 2008 ved at fusionere CVU Fyn, CVU Jelling, CVSU Fyn og Den Sociale Højskole, Odense.
University College Lillebælt havde afdelinger i Jelling, Vejle, Odense og Svendborg. Hovedsædet var placeret i Vejle. I alt var der 7.000 indskrevne studerende og 700 medarbejder. Omsætningen var 475 mio. kr. årligt.[1]
I August 2018 fusionerede University College Lillebælt med Erhvervsakademiet Lillebælt, hvilket resulterede i den nye organisation ved navn UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole. UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole har afdelinger fordelt i Jelling, Vejle, Odense og Svendborg. Uddannelsesinstitutionen tilbyder udover uddannelser på erhvervsakademi- og professionsbachelorniveau ligeledes efteruddannelser på akademi- og diplomniveau. Den nye organisation har omkring 11.000 fuldtidsstuderende og 1.000 medarbejdere fordelt rundt på de forskellige campusser.