Samfundet til Udgivelse af Dansk Musik

I dagens verden er Samfundet til Udgivelse af Dansk Musik et emne, der har fanget opmærksomheden hos mennesker fra alle samfundslag. Betydningen af ​​Samfundet til Udgivelse af Dansk Musik kan ses i dens indflydelse på samfund, politik, økonomi og kultur. Med den stigende relevans af Samfundet til Udgivelse af Dansk Musik i vores liv, er det afgørende at forstå dets indvirkning og de implikationer, det har på vores daglige liv. I denne artikel vil vi se nærmere på Samfundet til Udgivelse af Dansk Musik og udforske dens mange facetter, fra dens oprindelse til dens udvikling over tid. Derudover vil vi analysere, hvordan Samfundet til Udgivelse af Dansk Musik har markeret et før og efter i forskellige aspekter af samfundet, og hvordan det fortsætter med at forme vores nutid og fremtid.

Samfundet til udgivelse af dansk musik – senere kaldet Edition SAMFUNDET og nu Edition S – blev stiftet i 1871 som et privat, ukommercielt foretagende, der skulle sikre den danske kulturhistories væsentlige værker en fremtid i trykt form.

Siden stiftelsen har Edition S imidlertid udviklet sig til at være et af de førende danske forlag, der – sin støtte fra Statens Musikråd til trods – fungerer som privat forlag med et af de vægtigste kataloger af solo-, kammer-, kor- og orkestermusik.

Edition S

Der er for få eller ingen kildehenvisninger i denne artikel, hvilket er et problem. Du kan hjælpe ved at angive troværdige kilder til de påstande, som fremføres i artiklen.