Oicho-Kabu

I dagens verden er Oicho-Kabu blevet et emne af stor relevans og interesse for en bred vifte af mennesker. Hvad enten det er på grund af dets indflydelse på samfundet, dets historiske relevans eller dets indflydelse på populærkulturen, har Oicho-Kabu vakt nysgerrighed og debat blandt både eksperter og fans. Oicho-Kabu har gennem årene demonstreret sin evne til at skabe diskussion og refleksion i forskellige sammenhænge og discipliner, og er blevet et nøglepunkt i forståelsen og analysen af ​​forskellige aspekter af det moderne liv. I denne artikel vil vi udforske forskellige facetter af Oicho-Kabu og dens virkning i dag, med det formål at forstå dens betydning og de implikationer, det har for vores samfund.

Oicho-Kabu er et traditionelt japansk kortspil. Spillets opbygning og regler minder meget om reglerne for Blackjack.

For at spille Oicho-Kabu med et "normalt" (vestligt) sæt spillekort skal alle billedkortene fjernes. Esser tæller for 1.

Basisregler

Man skal have en samlet sum af kortene der er så tæt på 9 som muligt. Der regnes kun med det sidste ciffer, dvs. at har man f.eks. 12 tæller det som 2, osv.

Yakuza

Den dårligste hånd man kan få er den såkaldte "Yakuzahånd". Den hedder 8-9-3 (Ya-Ku-Sa). Den er dårligst fordi den giver 20, altså 0 i Oicho-Kabu. Herfra kommer den japanske mafia's navn Yakuza. I det hele taget har Oicho-Kabu meget at gøre med Yakuza, det spilles meget af medlemmerne af mafiaen, og mange Yakuzaritualer involverer Oicho-Kabu.