Kaspar Colling Nielsen

I Kaspar Colling Nielsen's verden kan vi finde en bred vifte af situationer, meninger og oplevelser, der får os til at stille spørgsmålstegn ved og reflektere over forskellige aspekter af livet. Uanset om det er gennem observation, deltagelse eller forskning, giver Kaspar Colling Nielsen os mulighed for at udforske nye horisonter og opdage værdifuld information, der kan berige vores viden. Gennem historien har Kaspar Colling Nielsen spillet en grundlæggende rolle i samfundets udvikling, og dets indflydelse er fortsat relevant i dag. I denne artikel vil vi udforske de forskellige facetter af Kaspar Colling Nielsen og analysere dens indvirkning på det moderne samfund.

Kaspar Colling Nielsen
Født9. februar 1974 (51 år) Rediger på Wikidata
København, Danmark Rediger på Wikidata
Uddannelse og virke
BeskæftigelseTaleskriver, økonom, manuskriptforfatter, forfatter, lærer Rediger på Wikidata
FagområdeDansk litteratur Rediger på Wikidata
Kendte værkerDet europæiske forår Rediger på Wikidata
Nomineringer og priser
UdmærkelserHolbergmedaljen (2017),
Bogforums Debutantpris (2010),
Jeanne og Henri Nathansens Mindelegat (2014) Rediger på Wikidata
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata. Kildehenvisninger foreligger sammesteds.

Kaspar Colling Nielsen er en dansk forfatter og taleskriver. Han har udgivet flere bøger og fungeret som taleskriver i Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet mens Dan Jørgensen var minister.

Nielsen debuterede som forfatter i 2011 med Mount København. I 2013 kom Den Danske Borgerkrig 2018-24.[1] Det Europæiske Forår er fra 2017, Dengang dinosaurerne var små fra 2019 og Frelseren fra Hvidovre fra 2021.

En af Nielsen historier blev filmatiseret til Janus Metz' kortfilm Det korte liv fra 2014. Nielsen var manuskriptforfatter på projektet.

Henvisninger

  1. ^ "Kaspar Colling Nielsen". Gyldendal.

Eksterne henvisninger