I denne artikel skal vi dykke dybere ned i Hjælp:Lua og udforske dens forskellige facetter. Hjælp:Lua er et spændende emne, som har fanget mange menneskers opmærksomhed gennem årene. Fra dets indflydelse på samfundet til dets implikationer på hverdagen er Hjælp:Lua et emne, der fortsætter med at skabe interesse og debat. Igennem denne artikel vil vi se nærmere på Hjælp:Lua og diskutere dens relevans i forskellige sammenhænge. Derudover vil vi udforske den seneste forskning og opdagelser relateret til Hjælp:Lua for at kaste lys over dette fascinerende emne. Uden tvivl er Hjælp:Lua et emne, der er værdig til opmærksomhed og eftertanke, og denne artikel søger at tilbyde et bredt og komplet blik på det. Gør dig klar til at gå ind i Hjælp:Luas verden og opdag alt, hvad den har at byde på.
Lua er et programmeringssprog, som kan bruges på Wikipedia. Funktionaliteten kommer fra MediaWiki-udvidelsen Scribunto, og derfor kaldes Lua-programmerne på Wikipedia også Scribunto-moduler.
Moduler, som indeholder en eller flere funktioner, anbringes i Modul-navnerummet, hvorefter man kan kalde de enkelte funktioner med koden:
{{#invoke: Modulnavn | funktionsnavn | argument1 | argument2 | argument3 ... }}
Funktionerne har adgang til at bruge forskellige lokale oplysninger fra MediaWiki, foruden de argumenter, som de kaldes med. De kan også hente information fra Wikidata om det emne, som siden, som kaldet kommer fra, er tilknyttet. Den tekst, som en funktion returnerer, bliver indsat på siden, dér hvor funktionskaldet er placeret.