Nu om dage er Hallertau et emne, der har fået mere og mere relevans i vores samfund. Hvad enten det skyldes dets indflydelse på menneskers dagligdag, dets indflydelse på populærkulturen eller dets betydning i det professionelle felt, har Hallertau vist sig at være et emne af almen interesse. Som tiden skrider frem, fortsætter Hallertau med at udvikle sig og præsentere nye udfordringer, muligheder og spørgsmål for dem, der ønsker at dykke ned i dens undersøgelse. I denne artikel vil vi udforske nogle nøgleaspekter af Hallertau og dens indvirkning på forskellige aspekter af vores liv, såvel som dens relevans i dag.
Hallertau eller Holledau er et landskab i Bayern i Tyskland. Det ligger mellem byerne Ingolstadt, Kelheim, Landshut, Moosburg, Freising og Schrobenhausen. Med 178 km² er det det største humleproducerende område i verden.
Hallertau strækker sig over de bayerske Regierungsbezirke Ober- og Niederbayern og består af dele af landkreisene Pfaffenhofen, Freising, Kelheim, Landshut og Eichstätt. Det samlede areal af Hallertau er circa 2.400 km², og strækker sig op til 65 km i øst-vestlig retning, og op til 50 km i nord-sydlig retning. I syd afgrænses Hallertau af floderne Amper og Isar, i nord af Donau. Bifloderne til Donau, (fra højre) Paar, Ilm, Abens samt både Große Laber og Kleine Laber løber gennem området.
48°38′05″N 11°46′29″Ø / 48.63472°N 11.77472°Ø
Spire Denne artikel om Tysklands geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den. |