Bundesverdienstkreuz

I dagens verden er Bundesverdienstkreuz et emne, der har fået stor relevans og har skabt omfattende diskussion på forskellige områder. Dens indflydelse har kunnet mærkes i samfundet, økonomien, politik og den måde, mennesker forholder sig til hinanden på. Siden dets fremkomst har Bundesverdienstkreuz vakt stigende interesse og genereret blandede meninger. I denne artikel vil vi udforske de forskellige facetter af Bundesverdienstkreuz og analysere dens indflydelse på forskellige aspekter af hverdagen. Derudover vil vi undersøge, hvordan Bundesverdienstkreuz har udviklet sig over tid, og hvordan det former samfundets nutid og fremtid.

Bundesverdienstkreuz' ordensstjerne

Bundesverdienstkreuz er den eneste orden, der uddeles i det nuværende Tyskland. Den blev indstiftet i 1951 af den vesttyske forbundspræsident Theodor Heuss.

Modtagere af Bundesverdienstkreuz har som eksempler været filosoffen Hedwig Conrad-Martius (1956), orientalisten Annemarie Schimmel (1989),[1] den politiske visesanger Wolf Biermann (2006)[2] , den tyske campingturist Marcel Gleffe, der reddede adskillige personer ved Utøya under terrorangrebene i Norge 22. juli 2011.[3] og flugthjælperen mellem Øst- og Vestberlin Harry Seidel (2012).


Referencer

  1. ^ "NEKROLOGER". Information. 7. februar 2003.
  2. ^ Michael Kuttner (16. januar 2007). "Protestsanger udløser ny strid i Berlin". Berlingske.
  3. ^ Leif Stang (20. december 2011). "Reddet 20 fra Utøya". Dagbladet.

Eksterne henvisninger