Bogan

I dagens verden er Bogan et emne, der har fået stor relevans på forskellige områder af samfundet. Hvad enten det er på det politiske, sociale, kulturelle eller teknologiske område, har Bogan vakt stor interesse og debat blandt specialister og eksperter. Med tiden er Bogan blevet et emne for konstant diskussion, da dets implikationer og virkninger har en væsentlig indflydelse på vores dagligdag. I denne artikel vil vi udforske de forskellige dimensioner og perspektiver af Bogan i detaljer med det formål bedre at forstå dets betydning og indflydelse i nutidens samfund.

Forlaget Bogan blev grundlagt i Aarhus i 1974 af Evan Bogan. Den første bog udgivet på forlaget var Ole Schierbecks Dødsdømt, der udkom den 6. december. Danmark var ramt af økonomisk krise, og blandt kolleger ansås tidspunktet for at være dødsdømt. Men forlæggeren, Evan Bogan, anså tidspunktet anderledes – han så det som et tidspunkt, hvor konkurrencen var lig nul. Siden har Bogan udgivet mere end 300 titler.

I 2004 blev Bogan en del af Forlaget Hovedland, men Bogan fungerer i dag stadig som et selvstændigt forlag med egne udgivelser.[1]

Udgivelser

Bogans program er vidt spændende, og Bogan har udgivet alt fra bøger om devaer til til supersælgeren Mega Pruttebogen. Udgivelserne lægger sig hovedsageligt inden for områderne alternativ behandling, metafysik & mystik og krop & sind, men forlaget har også udgivet blandt andet rejsebøger og biografier og forlaget har desuden flere historiske udgivelser på programmet. Folaget Bogan har haft stor succes med udgivelserne Ryd op i dit rod, Glem ikke de små ting og Vær god ved dig selv.

Referencer